Önzáródó dobozok

Kimetszett dobozokkal erős, de formára tervezett dobozt használhat

Önnek szüksége van kimetszett dobozokra? Azonnal eligazítjuk és egy kicsit részletesebben is bemutatjuk ezeket a doboz típusokat.

A kimetszett doboz nem más, mint a karton papírból gyártott dobozok egyik fajtája. A dobozok a modern gyártási technológiának köszönhetően rengeteg alakban készülhetnek el. A formai sokszínűséghez természetesen a méretbeli változatosság is kapcsolódik.

kimetszett doboz

A kimetszett dobozokat ugyan kartonból gyártják, de a tartósság érdekében erősebb hullám karton használatát részesítik előnyben. Ideális a három, de akár az öt rétegű karton is a dobozok alapanyagaként. A kész dobozhoz már nem kell semmilyen rögzítő elemet használni, egyszerűen csak formára hajtogatják.

A felhasznált technológia lehetővé teszi, hogy a kreatív ötleteket is nagyon könnyen meg tudják valósítani a megrendelők. A technológia neve Plotteres sík ágyas kimetszés, amit speciális kimetsző szerszámmal végeznek el.  A szerszámot számítógépes programmal vezérlik, így pontos vágások születnek. Gyakorlatilag bármilyen termék csomagolásához ideális.

Önzáró dobozok rendelésre! Praktikus csomagolás méretre!

Önzáró dobozokat rendelésreÖnzáró dobozokat rendelésre készítünk és szállítunk, többféle méretben is. A dobozok még mindig a legpraktikusabb csomagolóanyagnak számítanak, ez pedig az első számú választást jelenti, ha csomagolásról van szó. Már csak az a kérdés, hogy ha dobozra van szükség, milyen fajta legyen? Az újdonságok közé tartozik az olyan doboz, ami nem nyílik ki magától. Az önzáró dobozok rendelésre készülnek, az Ön által megadott darabszámban és tulajdonságok alapján. Forduljon hozzánk bizalommal, ha a termékeinek biztonságos és strapabíró csomagolást akar készíttetni! Az önzáródás úgy valósul meg, hogy a dobozok pereme befelé, a doboz belsejében kap helyet, nem pedig kívül. Ez azt is jelenti, hogy nem szükséges leragasztani a dobozt, mert az megtartja saját magát. Emiatt a doboz akár többször is felhasználható és a további csomagolóanyagon is lehet spórolni. Ha felkeltette érdeklődését ez a csomagolóanyag típus, akkor kérjen tőlünk árajánlatot a megadott elérhetőségeink egyikén! Az önzáró dobozok rendelésre elkészülnek, a megbeszélt határidőre.

 

A diszkrét és tartós csomagolás kulcsa – Önzáródó doboz

önzáródó dobozokA kereskedelemben jártas szakembereknek mindig az a legfőbb céljuk, hogy olyan termékeket használjanak csomagolás céljából, amelyek tartós védelmet biztosítanak, legyen szó bármilyen termékről. Ha Ön is olyan terméket keres, mellyel megvalósítható a biztonságos, diszkrét tárolása produktumainak, és fontos az igényes kivitelezés is, válassza az önzáródó dobozokat! Az önzáródó dobozokat rendkívül egyszerű összeállítani, pár kézmozdulat, és azonnal a rendelkezésére áll a minőségi csomagolóanyag! Az önzáródó dobozok főként a már említett diszkréciójuknak köszönhetik népszerűségüket, hiszen lezárásuk után maguktól nem nyílhatnak ki még véletlenül sem, ezzel szemben egy hagyományos doboz sajnos nem minden esetben biztosítja a mindent takaró csomagolást. Gondoskodjon termékei biztonságos és stílusos csomagolásáról önzáródó dobozokkal! Bátran keressen fel minket, és ossza meg velünk egyedi elképzeléseit, készséggel segítünk! A minőséget garantáljuk!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com