Önzáródó dobozok

Kimetszett dobozokkal erős, de formára tervezett dobozt használhat

Önnek szüksége van kimetszett dobozokra? Azonnal eligazítjuk és egy kicsit részletesebben is bemutatjuk ezeket a doboz típusokat.

A kimetszett doboz nem más, mint a karton papírból gyártott dobozok egyik fajtája. A dobozok a modern gyártási technológiának köszönhetően rengeteg alakban készülhetnek el. A formai sokszínűséghez természetesen a méretbeli változatosság is kapcsolódik.

kimetszett doboz

A kimetszett dobozokat ugyan kartonból gyártják, de a tartósság érdekében erősebb hullám karton használatát részesítik előnyben. Ideális a három, de akár az öt rétegű karton is a dobozok alapanyagaként. A kész dobozhoz már nem kell semmilyen rögzítő elemet használni, egyszerűen csak formára hajtogatják.

A felhasznált technológia lehetővé teszi, hogy a kreatív ötleteket is nagyon könnyen meg tudják valósítani a megrendelők. A technológia neve Plotteres sík ágyas kimetszés, amit speciális kimetsző szerszámmal végeznek el.  A szerszámot számítógépes programmal vezérlik, így pontos vágások születnek. Gyakorlatilag bármilyen termék csomagolásához ideális.

Milyen esetekben nyújt tökéletes megoldást az önzáródó doboz rendelés?

Az önzáródó doboz rendelés minden esetben remek választás, amikor erős, jól záródó csomagolóanyagra van szükség. Keressen minket az ideális dobozért!

Egy termék csomagolásának számtalan szempontnak kell megfelelnie. Nincsen olyan doboz, ami mindenféle termékhez tökéletesen használható, hiszen a tartalomtól függően más igényeknek, elvárásoknak kell megfelelnie. Az önzáródó dobozoknak számtalan előnyük van, ezért sok esetben nyújtanak jó megoldást. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mikor éri meg mellettük dönteni!

önzáró doboz rendelés

Elektronikai termékek csomagolása

Az érzékeny elektronikai termékek csomagolásánál, mint például egy fényképezőgép, számítógép vagy konyhai berendezés, különös figyelmet kell fordítani a strapabíró, erős csomagolásra. A doboznak megfelelő védelmet kell nyújtania a szállítás során, még akkor is, ha több csomag kerül egymásra. Az önzáró dobozok alapvetően strapabíró konstrukcióval rendelkeznek, de igény szerint több rétegű kartonból is elkészíthetők.

Élelmiszeripari termékek

A sérülékeny élelmiszerek védelme elengedhetetlen, hiszen olyan állapotban kell a fogyasztókhoz kerülniük, ahogyan a gyárból kijöttek. Tipikusan önzáródó dobozokat használnak torta dobozok gyanánt, italok csomagolásához, de például a boros díszdobozok is ilyen típusúak.

Étel-ital válogatások 

Nagy népszerűségnek örvendenek a különféle italválogatások, de gondolhatunk itt a különböző teákból összeállított csomagokra vagy a többféle mézet vagy fűszert tartalmazó csomagokra is, amikhez szintén tökéletesek az önzáró dobozok.

Ajándékcsomagok

Az előre összeállított ajándékcsomagok az esetek többségében önzáródó dobozokba kerülnek, mert lehetővé teszik a termékek ízléses elrendezését, ugyanakkor védelmet is biztosítanak. Tökéletes példa erre a kézműves élelmiszerekből összeállított karácsonyi ajándékcsomag, melynek készítésekor valamilyen mutatós töltőanyag használatával ízlésesen elrendezik az ünnepi díszbe öltöztetett termékeket.

Amennyiben önzáró doboz rendeléshez keres megbízható partnert, forduljon hozzánk bizalommal! Kérje ajánlatunkat akár még ma, hogy mielőbb megkezdődhessen a tervezés és a kivitelezés!

Önzáró dobozok rendelésre! Praktikus csomagolás méretre!

Önzáró dobozokat rendelésre készítünk és szállítunk, többféle méretben is. A dobozok még mindig a legpraktikusabb csomagolóanyagnak számítanak, ez pedig az első számú választást jelenti, ha csomagolásról van szó. Már csak az a kérdés, hogy ha dobozra van szükség, milyen fajta legyen? Az újdonságok közé tartozik az olyan doboz, ami nem nyílik ki magától.

önzáró dobozokat rendelésre

Az önzáró dobozok rendelésre készülnek, az Ön által megadott darabszámban és tulajdonságok alapján. Forduljon hozzánk bizalommal, ha a termékeinek biztonságos és strapabíró csomagolást akar készíttetni! Az önzáródás úgy valósul meg, hogy a dobozok pereme befelé, a doboz belsejében kap helyet, nem pedig kívül. Ez azt is jelenti, hogy nem szükséges leragasztani a dobozt, mert az megtartja saját magát. Emiatt a doboz akár többször is felhasználható és a további csomagolóanyagon is lehet spórolni. Ha felkeltette érdeklődését ez a csomagolóanyag típus, akkor kérjen tőlünk árajánlatot a megadott elérhetőségeink egyikén! Az önzáró dobozok rendelésre elkészülnek, a megbeszélt határidőre.

A diszkrét és tartós csomagolás kulcsa – Önzáródó doboz

A kereskedelemben jártas szakembereknek mindig az a legfőbb céljuk, hogy olyan termékeket használjanak csomagolás céljából, amelyek tartós védelmet biztosítanak, legyen szó bármilyen termékről. Ha Ön is olyan terméket keres, mellyel megvalósítható a biztonságos, diszkrét tárolása produktumainak, és fontos az igényes kivitelezés is, válassza az önzáródó dobozokat!

gabor-pack.hu_.uj_.17okt

Az önzáródó dobozokat rendkívül egyszerű összeállítani, pár kézmozdulat, és azonnal a rendelkezésére áll a minőségi csomagolóanyag! Az önzáródó dobozok főként a már említett diszkréciójuknak köszönhetik népszerűségüket, hiszen lezárásuk után maguktól nem nyílhatnak ki még véletlenül sem, ezzel szemben egy hagyományos doboz sajnos nem minden esetben biztosítja a mindent takaró csomagolást. Gondoskodjon termékei biztonságos és stílusos csomagolásáról önzáródó dobozokkal! Bátran keressen fel minket, és ossza meg velünk egyedi elképzeléseit, készséggel segítünk! A minőséget garantáljuk!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com