Karton élvédők

Karton élvédők a maximális biztonságért

Legyenek maximális biztonságban a raklapon lévő áruk, válassza ehhez a karton élvédőket! Megrendelőinknek megbízható megoldásokat kínálunk.

Az emberek közül sokan azt gondolnák, hogy a raklapon lévő árucikkek a kartonokban maximális biztonságban vannak. Az igazság az, hogy bizonyos helyzetekben még így sem lehet elkerülni baleseteket.

Különösen akkor van baj, ha a csomagoláshoz alkalmaznak PP vagy PET szalagokat is, amik könnyen sérülést okozhatnak a dobozokon.

karton élvédők

Karton élvédőkkel tovább növelheti a biztonságot

Akik szeretnének biztosra menni, nekik tanácsos a karton élvédőkkel is számolni a csomagolás során. Az élvédők alkalmazásával teljeskörű védelmet biztosíthat az árucikkeknek. Ebben a formában a különböző erős anyagú szalagok sem tehetnek kárt a kartonokban.

A karton élvédőkre bátran lehet megtérülő befektetésként is tekinteni, hiszen jelentős anyagi károktól is képesek megóvni az embereket.

A kínálatunkban folyamatosan elérhetők a karton élvédők. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket e-mailen, telefonon, munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com