Speciális és kimetszett termékek

Önzáródó dobozok

onzarodo

Irattári dobozok

irattaridoboz

Pizzadobozok

pizzadoboz

Kimetszett tálcák

kimetszett

Cipődobozok

cipodoboz

Street food tálca

Street food 1

Pizzadobozok logózva, feliratozva

pizzadobozok

pizzadoboz gyorsan fogyó csomagolóanyag, amire napi szinten szükség lehet. Az utánpótlásról mi gondoskodunk, csak rendeljen dobozokat tőlünk!

pizzadobozra napi szinten nagy mennyiségben van szükség azokban a vendéglátó egységekben, ahol kiszállítják az olasz finomságot. A sok megrendeléshez sok doboz is kell, amiben a pizza biztonságban megérkezik a vásárlókhoz. A pizza legyen friss, meleg, finom és maradjon egyben, amíg fel nem vágják. A pizzadobozok mindegyike ezt a célt szolgálja.

Rendeljen tőlünk új pizzadobozokat, amik a mindennapos vagy az alkalmi étel kiszállítás sikeres lebonyolításában segítenek Önnek és a csapatának! A megrendelt dobozok hagyományosan kartonból készülnek, a pizzák méretéhez tervezve, több változatban is. A karton dobozok a kivágás és a hajtogatás után azonnal felhasználhatóak és pizza kerülhet a belsejükbe. A megrendelő által kért logo és szöveg kerül a dobozokra nyomtatással. Önnek hány ilyen pizzadobozra van szüksége? Kérje egyedi ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com