Speciális és kimetszett termékek

Speciális vagy kimetszett dobozokra van szüksége?

Tekintse meg termékeinket és keressen fel minket elérhetőségeinken!

Önzáródó dobozok

Önzáródó dobozok

Irattári dobozok

Irattári dobozok

Pizzadobozok

Pizzadobozok

Kimetszett tálcák

Kimetszett tálcák

Cipődobozok

Cipődobozok

Street food tálca

Street food tálca

Pizzadobozok logózva, feliratozva

Pizzadobozok logózva, feliratozva

pizzadoboz gyorsan fogyó csomagolóanyag, amire napi szinten szükség lehet. Az utánpótlásról mi gondoskodunk, csak rendeljen dobozokat tőlünk!

pizzadobozra napi szinten nagy mennyiségben van szükség azokban a vendéglátó egységekben, ahol kiszállítják az olasz finomságot. A sok megrendeléshez sok doboz is kell, amiben a pizza biztonságban megérkezik a vásárlókhoz. A pizza legyen friss, meleg, finom és maradjon egyben, amíg fel nem vágják. A pizzadobozok mindegyike ezt a célt szolgálja.

Rendeljen tőlünk új pizzadobozokat, amik a mindennapos vagy az alkalmi étel kiszállítás sikeres lebonyolításában segítenek Önnek és a csapatának! A megrendelt dobozok hagyományosan kartonból készülnek, a pizzák méretéhez tervezve, több változatban is. A karton dobozok a kivágás és a hajtogatás után azonnal felhasználhatóak és pizza kerülhet a belsejükbe. A megrendelő által kért logo és szöveg kerül a dobozokra nyomtatással. Önnek hány ilyen pizzadobozra van szüksége? Kérje egyedi ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com