Boros dobozok

Egyedi boros doboz csomagolás: stílusosabb, mint az ajándékszatyor

Az ajándékszatyor nem minden esetben megfelelő választás. Kapjon exkluzív megjelenést az ajándék ital, így ügyfeleit, partnereit lenyűgözheti!

Vannak olyan vállalkozók, akik szívesen lepik meg különlegesebb boraikkal hűséges ügyfeleiket, üzleti partnereiket. Ilyenkor nem hiányozhat a díszes csomagolás sem, amihez általában ajándékszatyrot választanak az emberek, azonban ez több szempontból nem túl ideális döntés.

Az ajándékszatyrok nem igazán stílusosak, ráadásul könnyen előfordulhat, hogy elszakadnak, így pedig azonnal tönkre is megy az ital.

egyedi boros doboz csomagolás

Az egyedi boros doboz csomagolással nem tévedhet

Az egyedi boros doboz csomagolás sokkal stílusosabb, kedvezőbb alternatívát kínál a hagyományos megoldáshoz képest. A doboz igényes, egyedi grafikát kaphat, lenyűgöző megoldások születhetnek, amik tovább emelik az italok értékét.

Az általunk kínált opció sokkal biztonságosabb is. A dobozok strapabírók, terhelhetők, az italoknak teljeskörű védelmet biztosítanak.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat az egyedi boros doboz csomagolásról. Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Egyedi boros doboz különleges italoknak

Egyedi boros dobozra mindenképpen szüksége lesz, ha limitált kiadású terméket szeretne a vásárlóinak kínálni. A borkülönlegességek vagy a rendhagyóbb aktuális szüretből készített nedűk mindig nagyobb érdeklődésre tartanak számot, mint az ismert borok. Egy olyan bor, ami kiemelkedik az átlagból, maga is megérdemli, hogy egyedi csomagolást kapjon, ami felhívja a vásárlók figyelmét a termékre.

egyedi boros doboz

A boros doboz rendelés abban segít Önnek, hogy egyszerűen le tudja bonyolítani a csomagolás megtervezését és legyártását. Forduljon hozzánk és a dobozok hamarosan készen állnak arra, hogy a borokat elhelyezzék bennük! A boros dobozokat el tudjuk készíteni méret alapján, többféle formában, de a karton külső fele teljesen egyedi mintát és feliratot is kaphat. A grafika jelzi a dobozon, hogy kinek a bora található a dobozban és miért olyan különleges a termék, tehát segíti az értékesítést. A boros doboz rendelés minden részlete ezt a célt támogatja. Az új, rendelésre készült boros dobozokról érdeklődjön a megadott elérhetőségeink egyikén!

Logózott boros dobozok: elegancia és felismerhetőség egyben

A logózott boros dobozok nem csak megvédik a bort és az üveget, de egy kis extrát is adnak hozzá: eleganciát, ami minden értékes terméknek kijár.

Ha a csomagolásról esik szó, elsősorban a termék védelme az, ami eszünkbe juthat, ám napjainkban ez már nem csupán erről szól. A megfelelő csomagolás a termék színvonalát is tükrözi, sőt, emelheti is azt, emellett az érdeklődést is felkelti, és megnöveli a vásárlási kedvet is. Természetesen ez a borok esetében sincs másként; egy logózott boros doboz meggyőző érv lehet azok számára, akik nem határozott céllal térnek be egy üzletbe.

Hazánkban nagy múltra tekint vissza a borkészítés hagyománya, a különféle programoknak és a szaküzleteknek köszönhetően pedig egyre nagyobb érdeklődés övezi a borkészítést és a borfogyasztást. Egymás után jelennek meg az újabbnál újabb pincészetek, ami azt eredményezi, hogy könnyű elveszni a kínálatban. Márpedig arra nincs idő rohanó világunkban, hogy átböngésszük a teljes választékot, ezért gyakran azt a terméket vásároljuk meg, amely felkelti a figyelmünket, erre pedig tökéletesen alkalmas lehet egy logózott boros doboz.

logózott boros doboz

Egy boros doboz akkor érheti el ezt a célt, ha minden, a vásárlókat érdeklő információ jól láthatóan van feltüntetve rajta, emellett a grafikai elemek első látásra felkelti az érdeklődők figyelmét. Természetesen a boros doboz eredeti funkciója is fontos, tehát megbízható, strapabíró csomagolásra van szükség, ami képes megvédeni a benne rejlő terméket a szállítás során.

Ha logózott boros dobozokat szeretne rendelni termékei számára, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Segítünk megvalósítani elképzeléseit, de tanácsokkal is ellátjuk a minél figyelemfelkeltőbb – és egyben elegáns – csomagolás megtervezéséhez. Válasszon bennünket, és érje el könnyebben vásárlóközönségét!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a logózott boros dobozok iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

6-os boros doboz gyártás logózással és feliratozással!

6-os boros doboz gyártást rendeljen minőségi kivitelben! A palackozott borokat új boros dobozokba csomagolva küldje értékesítésre, a boltokba!

Itt a szüret és a borkészítés ideje, ami a palackozás és a csomagolás feladatait is magával hozza. A boros dobozok minősége is fontos a borértékesítés folyamatában, ezért ne válasszon meggondolatlanul! A szállítás és tárolás ideje alatt a doboz is védi a palackokat. Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen megbízható minőségben boros dobozokat!

6-os boros doboz gyártás

A kartonból gyártott dobozokat természetesen logózni is tudjuk, illetve az ügyfél által megrendelt grafikával, felirattal látjuk el. A 6-os boros doboz gyártásban szintén magas színvonalat tartunk fenn, ennek köszönhetően az új dobozokkal Ön is elégedett lesz. A 6-os boros doboz gyártásban a palackok biztonságos szállítását és helytakarékos elhelyezését is szem előtt tartjuk. Lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal a megadott elérhetőségeinken és kérje egyedi árajánlatunkat az új boros dobozok elkészítéséhez!

Boros dobozok, igényes kivitelben!

Boros dobozok, igényes kivitelben. Tegye vonzóvá italait a vásárlói számára, cégünkre ebben maximálisan számíthat, gondolja újra termékeit!

Egyesek nem igazán elégedettek boraik jelenlegi csomagolásával. Úgy érzik, hogy szükség lenne a termékek kinézetének újragondolására ahhoz, hogy a vevők felfigyeljenek az italokra, és meg is vegyék azokat. Amennyiben Ön is szeretné vonzóbbá tenni az italokat, forduljon hozzánk bizalommal, és segítünk az igényes boros doboz megalkotásában!

Ügyfeleinknek igazán ízléses megoldásokat kínálunk a boros dobozokkal kapcsolatban, amelyek fontos szerepet töltenek be abban, hogy a termékek vonzóbbak legyenek a vevőknek. Velünk könnyedén újragondolhatja a csomagolást, garantáljuk, hogy a végeredményt látva nem lesz hiányérzete. Dobozaink által a termékek igazán exkluzív megjelenést kaphatnak.

boros dobozok

A siker érdekében mindenképp megéri foglalkozni a csomagolás frissítésével, ebben pedig ránk maximálisan számíthat! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Boros dobozokkal vonzó csomagolás készül a bornak!

boros dobozboros doboz a palackozott ital szállítását könnyíti meg. Legyen egyedi a csomagolása, ami a bor készítőjére utal!

boros doboznak nem csak praktikusnak kell lennie, mert csomagolásról van szó. Ez az, amit a vásárló először meglát a polcon, tehát hatással van a vásárlói döntésre.

A marketing célokra tervezett dobozoknál a pontos méret és a strapabírás önmagában még kevés. Ezek a boros dobozok nem egyedül a szállításra készültek, a figyelemfelkeltés, a reklám, az eladás is a céljuk.

Rendeljen a saját termékeihez olyan boros dobozokat, amiket a szezonális promóciókhoz, külön kiadásokhoz, illetve a dísz dobozos termékekhez szeretne csomagolásként felhasználni! Tűnjön ki a termékeivel az áruházak, bor kereskedések polcain!

A boros dobozokat a megrendelő  kérése szerint látjuk el grafikával, felirattal és a megjelölt helyeken formázott kivágásokkal. Szép és tartós, egyedi és az aktuális trendeket követő csomagolást készítünk Önnek is!

boros doboz megrendelésről kérje részletes tájékoztatónkat a közzétett elérhetőségeinken!

Boros dobozok: biztonság és design

boros dobozokEgy bor megítélésénél nagyon sokat számít annak a csomagolása. Egy minőségi borhoz hozzáillő csomagolásra is szükség van, ami összhangban van a termék színvonalával! Sokan ráadásul a csomagolás alapján választanak italt, így a hezitálók számára is vásárlásra ösztönző lehet egy igényesen kivitelezett, stílusos csomagolás!

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen minőségi boros dobozokat az italok csomagolásához és szállításához! Strapabíró karton dobozokat gyártunk, amit a kívánt méretben és a szükséges logóval, névvel ellátva készítünk el. A megfelelő számú boros dobozzal épségben szállíthatja termékeit vásárlóinak, amiket így könnyebb vinni, nem szakad ki az aljuk, nem repednek el, nem csúsznak ki a kezekből. A karton dobozok mellett díszcsomagolás jellegű boros dobozokat is készítünk, amiket az aktuális promócióhoz, szezonhoz igazított designnal rendelhet meg tőlünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és rendeljen minőségi boros dobozainkból!

Boros kartonokkal és díszdobozokkal termékei védelméért

Boros kartonokkal és díszdobozokkal termékei védelméértA borászok számára mindig kiemelten fontos a bor ideális tárolása, hiszen a nem megfelelő körülmények minőségromláshoz vezethetnek. Azonban hiába biztosítunk a pincében és a szállításkor jó körülményeket, ha a palackok nincsenek biztonságban, és fennáll a törés veszélye. A megfelelő boros kartonokkal elkerülhető, hogy a palackok egymáshoz vagy máshoz koccanjanak, és összetörjenek, így a pincészetből egészen a végső eladási helyig épségben megérkeznek a termékek.

Boros kartonjaink akár speciális méretben és designnal is kérhetőek, így már bontás előtt is láthatja az üzlettulajdonos, hogy milyen terméket tart a kezében. A boros kartonok tekintetében legfontosabb a stabilitás, és, hogy akár nagy súlyt is elbírjanak.

Természetesen cégünk díszdobozok gyártásával is foglalkozik, így amennyiben ezt is szeretne biztosítani vevőinek, számíthat ránk!

Bátran forduljon hozzánk, ha kérdése lenne boros kartonokkal és díszdobozokkal kapcsolatban, kollégáink mindenben szívesen segítenek!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com