Cipődobozok

 

Cipődoboz gyártás minden fajta cipőhöz

cipődoboz gyártás

A cipődoboz gyártást igényre szabottan végezzük el. Rendeljen saját termékeihez saját cipődobozokat!

A cipő olyan termék, amire mindig lesz kereslet. A sportoláshoz, alkalmi eseményekre, munkába és minden tevékenységhez szükség van egy jó cipőre. A cipőt cipődobozban adják el és tárolják. A cipődoboz a márka arculatához igazodik, logó, márkanév és grafika is kerül rá a megfelelő színekben. A cipődoboz gyártást bízza ránk, akár új csomagolást is tervezünk a cipőinek!

cipődoboz gyártás alapja természetesen a megbízható karton, az az a hullámpapír. Ez az egyszerű, barna, vastag alapanyag régóta jól működő anyaga a csomagolódobozoknak. A cipők tárolására is ilyen dobozt ajánlunk, ami később újra fel is használható. Tegye a cipőit klasszikus, karton cipődobozba, ami jól bírja a gyűrődést és védi a cipőket is!

A cipődoboz gyártásról kérjen további felvilágosítást a munkatársainktól! A tervezés, gyártás és szállítás is gyorsan, hatékonyan történik, az ügyfél nem veszít egy percet sem, nem számít, hogy kis vállalkozás vagy multi cég.

Cipődoboz gyártás – forduljon hozzánk, ha új lábbelit dobna piacra!

Cipődoboz gyártás

Cipődoboz gyártás kedvező feltételekkel, magas minőségben, rövid határidővel, megfizethető áron, egyedi igények alapján – forduljon hozzánk Ön is! Egy új lábbeli kifejlesztése nem kis munka, főleg, ha valamilyen speciális termékről van szó, mint például egy futócipő vagy egy focicipő. A fejlesztésen és kivitelezésen túl ráadásul a csomagolásról is gondoskodni kell. Szerencsére ma már van lehetőség egyedi cipődoboz gyártásra is, így ez a kérdés sem okozhat gondot. A cipődoboz gyártás során több szempontnak kell megfelelni. Egyrészt fontos, hogy a termék megfelelő védelemben részesüljön majd a dobozban, másrészt viszont a design szerepéről sem szabad megfeledkezni. A cipődoboz gyártást mindenképp érdemes tapasztalt cégre bízni, ami kedvező feltételekkel vállalja egyedi csomagolóanyagok kivitelezését. Amennyiben ilyen keres, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, és segítenek mindenben a cipődoboz gyártással kapcsolatban!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com