Kimetszett tálcák

Street food tálca gyártás hamburgerezőknek

A street food tálca gyártás megrendelését ajánljuk hamburgerezők számára is. A vendég és a hamburger is jobban jár egy ilyen tálcával.

A hamburger kedvelt étel, amit gasztro eseményeken, fesztiválokon, street food udvarokban előszeretettel fogyasztanak a vendégek. Amellett, hogy kedvelt étel, a hamburger jellegzetes fogás is. Könnyen szét tud esni, vigyázni kell a szervírozásakor és a fogyasztásakor is arra, hogy egyben maradjon.

Street food tálca gyártás

A street food tálca kiváló választás, ha a hamburger és a hozzá tartozó köret, például sült krumpli számára keres eldobható eszközt. A tálca peremmel rendelkezik, könnyű, praktikus formája és mérete miatt különösen alkalmas arra, hogy ilyen étel kerüljön bele.

A krumpli nem gurul le róla, a paradicsom nem vész kárba, használat után pedig egyszerűen csak ki kell dobni a hulladék gyűjtőbe. A street food tálcát nem kell mosogatni vagy vigyázni arra, el ne törjön használat közben.

A kimetszett, hajtogatott papír tálcák natúr kivitelben vagy grafikával ellátva is megrendelhetőek.

Street food tálcák rendelése: nálunk megtalálja azt, amit keres! 

Street food tálcák rendelése

Street food tálcák rendelése, kedvező feltételekkel. Minőségi termékeinkkel folyamatosan színvonalas kiszolgálást biztosíthat vendégeinek! A street food ételek óriási népszerűségnek örvendenek, ennek hatására egyre több vendéglátóhely, büfé kínálja a különböző fogásokat az érdeklődőknek. Az ételeket nem csupán az ízvilágukért kedvelik, hanem a látványos, egyedülálló tálalásukért is. Ahhoz, hogy a különböző kompozíciókat meg lehessen valósítani, szükség van street food tálcákra is.

Ügyfeleink számára folyamatosan biztosítjuk a street food tálca rendelésének lehetőségét. A vendéglátóhelyek üzemeltetői könnyedén, kényelmesen hozzájuthatnak a minőségi kiegészítőkhöz. Többféle típus közül is válogathatnak vásárlóink. A street food tálca rendelésnek köszönhetően csodálatos, étvágygerjesztő ételeket szolgálhat fel a vendégeinek. Ismerkedjen meg termékeinkkel, és szerezze be tőlünk a megbízható kiegészítőket! Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Fesztiválozzon street food tálcákkal!

A különféle gasztrofesztiválok nagy néspzerűséggel bírnak, egész évben kínálnak programot a finom ételek, különleges fogások, tematikus rendezvények rajongóinak. Ha Önnek étterme, cukrászdája, büféje, vagy egyéb vendéglátóegysége van, és rendszeresen részt vesz ilyen gasztrofesztiválokon, mindenképpen szüksége van rendszeresen street food tálcákra is.  

Kimetszett tálcák

A hagyományos tányéroknak semmi keresnivalójuk egy ilyen eseményen, de a műanyag tányérok felett is eljárt már az idő, a szalvéta pedig szóba sem jöhet. Az általunk forgalmazott street food tálcák ideális megoldást jelentenek a tálalásra. A kartonból készült street food tálcákra anélkül lehet az ételt kirakni, hogy az a földön landolna. Magas faluk, könnyű anyaguk egyszerűbbé teszi az étkezést, akár úgy is, hogy a fogásokat állva fogyasztják el a vendégek. Újrahasznosítható anyagról van szó, tehát környezetbarát is ilyen street food tálcával érkezni a rendezvényre. Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen meg minket bizalommal honlapunkon megadott elérhetőségeinken, és rendeljen tetszőleges mennyiségben street food tálcákat!

Kimetszett tálcák

Street food tálcák nagy választékban, megfizethető áron, megbízható cégtől! Forduljon hozzánk környezetbarát csomagolóanyagért a street food ételekhez! Nyakunkon a fesztiválszezon, hamarosan beindulnak a szabadtéri rendezvények: koncertek, fesztiválok, családi napok várják az érdeklődőket az ország minden táján. Fontos, hogy az ezekre kitelepülő éttermek, vendéglátó egységek ne “csak” az ételekről gondoskodjanak, hanem azok higiénikus csomagolásáról is.  

  Ehhez a legpraktikusabb megoldás a street food tálcák használata, ami egyszerű vendéglátói és fogyasztói részről is és nem utolsó sorban környezetbarát. Utóbbi rendkívül fontos szempont, hiszen a fesztiválok helyén mindig hatalmas szeméthalom gyűlik össze, és minden tekintetben érdemes arra törekedni, hogy ezt csökkentsük. A street food tálcák a műanyag dobozoknál sokkal kisebb terhet jelentenek környezeti szempontból, de a mi termékeinkkel ennél is többet nyerhet. Zsírálló és vízlepergető felülettel ellátott változatokat is gyártunk, amikbe nem szükséges plusz papírt rakni, hiszen ezek érintkezhetnek az élelmiszerrel. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a street food tálcákkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com