Kimetszett tálcák

 

Fesztiválozzon street food tálcákkal!

Fesztiválozzon street food tálcákkal!A különféle gasztrofesztiválok nagy néspzerűséggel bírnak, egész évben kínálnak programot a finom ételek, különleges fogások, tematikus rendezvények rajongóinak. Ha Önnek étterme, cukrászdája, büféje, vagy egyéb vendéglátóegysége van, és rendszeresen részt vesz ilyen gasztrofesztiválokon, mindenképpen szüksége van rendszeresen street food tálcákra is.

A hagyományos tányéroknak semmi keresnivalójuk egy ilyen eseményen, de a műanyag tányérok felett is eljárt már az idő, a szalvéta pedig szóba sem jöhet. Az általunk forgalmazott street food tálcák ideális megoldást jelentenek a tálalásra. A kartonból készült street food tálcákra anélkül lehet az ételt kirakni, hogy az a földön landolna. Magas faluk, könnyű anyaguk egyszerűbbé teszi az étkezést, akár úgy is, hogy a fogásokat állva fogyasztják el a vendégek. Újrahasznosítható anyagról van szó, tehát környezetbarát is ilyen street food tálcával érkezni a rendezvényre.

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen meg minket bizalommal honlapunkon megadott elérhetőségeinken, és rendeljen tetszőleges mennyiségben street food tálcákat!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com