Torta doboz

Tortadoboz-gyártás: bízza ránk!

Tortadoboz-gyártás az Ön elképzelései szerint, kiváló minőségben és kedvező áron – bízzon meg bennünket a csomagolás gyártásával!

A torták gyönyörűek, látványosak, többnyire ízletesek – és sajnos meglehetősen sérülékenyek is. A puha krémek és piskóta még akkor is könnyedén deformálódik, ha keményebb, például marcipánból, vagy fondantból készült borítás védi, enélkül viszont úgy kell rá vigyázni, mint a hímes tojásra, sőt, jobban! A házhozszállítás éppen ezért különleges csomagolást igényel, ami képes lehet megvédeni a tortát a sérülésektől és deformációtól, de emellett magát a szállítást is megkönnyíti: egy tortadobozra.

Torta doboz gyártás

tortadobozok gyártása a cukrászdák – és vásárlóik – igényei szerint történik, és mivel a torták között nem csak szín- és ízbeli különbségek lehetnek, de a méreteik és formájuk is eltérhet, többféle tortadoboz gyártására van szükség, mi több, akár egyedi dobozok megrendelésére is van lehetőség. Minden cukrászdának szüksége van torta- és süteményszállító dobozokra, hiszen a legtöbb vásárló nem helyben fogyaszt – főleg a torták esetében igaz ez -, tehát kell találni egy olyan vállalkozást, amely egyrészt vállalja a tortadobozok gyártását a megrendelő igényei szerint, másrészt a doboz nyomtatását is szakszerűen elvégzi.

Ha Ön is cukrászdát üzemeltet, és szüksége lenne termékei csomagolásához különféle dobozokra, válasszon bennünket! Cégünk vállalja a tortadoboz-gyártást az Ön elképzelései szerint, de természetesen más, a cukrászdákban alkalmazható csomagolóanyagokkal is állunk rendelkezésére, sőt, akár reklámeszközöket is rendelhet tőlünk. Válasszon bennünket, bízza meg cégünket a tortadobozok gyártásával, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az egyedi tortadobozok gyártásának lehetősége iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Torta doboz gyártás cukrászdáknak, éttermeknek is!

Torta doboz gyártást vállalunk! Az édességei számára dekoratív és nem utolsó sorban strapabíró csomagolást készítünk!

A tortákról mindenki tudja, hogy valójában nagyon kényesek. Olyan édességek, amik látványosak, díszesek és káprázatosan törékenyek is. Egy ilyen édességnek különleges csomagolás jár. A torta doboz gyártás is egyike a csapatunk által végzett tevékenységeknek. A karton dobozokat megtervezzük, kivágjuk, hajtogatjuk és grafikával látjuk el. A torta doboz gyártás a megrendelő igényei szerint készül, tehát méretben, grafikában is vannak lehetőségei az ügyfeleknek. Egy jó torta doboz könnyen kezelhető, de biztonságos menedéket nyújt a nagy gonddal elkészített süteményeknek.

torta doboz gyártás

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha olyan dobozokat szeretne rendelni, amikbe nyugodt szívvel csomagolja a torta költeményeit! A cukrász remekek biztonságban utaznak minden vásárlóhoz, a megadott címre! A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, lépjen kapcsolatba velünk, ha egyedi ajánlatunkra kíváncsi a torta doboz gyártásról!

Torták szakszerű csomagolása

Cukrászdája van? Ha a válasza igen, akkor jó hírünk van Önnek! Cégünk minőségi torta dobozokat is gyárt, melyekkel e kényes desszertek csomagolása szakszerűen megoldható.

Egy tortánál különösen fontos a csomagolás, hiszen ez biztosítja, hogy épségben a címzetthez érkezzen a sütemény. Gyakori a nagyon díszes, több emeletes torta, amelyek extra odafigyelést igényelnek. A krémmel történő díszítés kiemelten sérülékeny, ezért fontos, hogy a torta doboz megfelelő stabilitást biztosítson. Nem csúszkálhat, nem mozoghat benne a sütemény, ugyanakkor elég tágasnak kell lennie ahhoz is, hogy véletlenül se nyomja meg sehol.

A torta megfelelő csomagolása mindig a készítő felelőssége, ha ebben csalódnak a vásárlók, akkor sajnos nem válnak törzsvendégekké.

minőségi torta dobozok

Ha minőségi torta dobozokat keres, forduljon hozzánk bizalommal, nálunk mindenre van megoldás! Kérje bátran ajánlatunkat megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, ha vállalkozásával a csomagolás terén is szakszerűséget szeretne képviselni!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com