Egyéb termékek

Boros dobozok

boros-dobozok

Habfólia

habfolia

Légpárnás fólia

legparnas

Doboz kitöltő fúvott tasakok

dobozkitolto

Torta doboz

tortadoboz

Hullámpapír

hullampapir

Logózott boros dobozainkat borszaküzletek számára is ajánljuk!

Logózott Boros dobozok

A logózott boros dobozok hatékonyan védik a bennük található borokat, ugyanakkor dekoratívak és az üzletet is reklámozzák. Rendeljen egyedi dobozt Ön is! Aki termékek gyártásával vagy forgalmazásával foglalkozik, jól tudja, hogy a csomagolás nem csupán védelmi szerepet tölt be, hanem komoly jelentősége van a marketing terén is. Éppen ezért érdemes nem csak a borászatoknak törekedniük a logózott boros dobozok használatára, hanem még a szaküzleteknek is.

Bizony, logózott boros dobozt bárki rendelhet, ezek a csomagolóanyagok nem csak pincészetek számára ajánlottak. Egy praktikusan, mutatósan becsomagolt bor szinte eladja magát, ezzel nagyobb forgalmat generál, a dekoratív külső ugyanakkor a cég reklámozását szolgálja.

De mit érdemes pontosan logózott boros dobozokba csomagolni?

Természetesen borokat, de azokat igen sokoldalúan! Ezekben a csomagolóanyagokban ugyanis sokkal több lehetőség rejlik, minthogy egy-egy palack bort helyezzen el bennük.

Érdemes lehet például kisebb-nagyobb ajándékszetteket összeállítani, 2-3-4 palack borból, de a lehetőségek tárháza végtelen! A logózott boros dobozokban összeválogathatja egy-egy pincészet híresebb termékeit, de készíthet külön vörös- vagy fehér boros csomagot, száraz vagy édes borokból álló szettet. Ilyenkor természetesen úgy érdemes meghatározni az árakat, hogy jobban megérje a csomagot választani, mint külön-külön ugyanazokat a termékeket, hiszen várhatóan így sem marad el a forgalomnövelő hatás.

A logózott boros dobozokon elhelyezhető a szaküzlet saját logója, elérhetősége, de a pincészetekkel összefogva akár egy közös, látványos grafika is kialakítható, amiből mindkét cég profitál. Az egyedi csomagolóanyagokban rejlő lehetőségeket érdemes kihasználni, ötletelni, mert rengeteg előnyük van.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a logózott boros dobozok iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Ossza meg velünk elképzelését, mi megtervezzük és legyártjuk a logózott dobozokat egyedi kivitelben, akár 4 színben is! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com