Csomagoló dobozok

Tf dobozok

Tf dobozok

Papírsapka

Papírsapka

Papírládák

Papírládák

A biztonságos csomagszállítás alapjai

Mai világunk az internetre épül. Szinte már bármit el tudunk intézni online, akármit meg tudunk venni, amit aztán házhozszállítással is kérhetünk. Ezért a cégek oldaláról nézve már elengedhetetlen a webáruház működtetése. Azonban ha házhozszállítással is szeretnénk foglalkozni, akkor bizony nem elég a honlapot átalakítani, hanem folyamatosan biztosítani kell a megfelelő csomagolóanyagokat.

Ha szeretnénk, hogy a vásárló épségben kapja meg az árut, oda kell figyelni a csomagolóanyagok minőségére és a csomagolástechnikára. Erős kartondobozokat használjunk, és ne spóroljunk a tömítőanyaggal sem!

Cégünknél sokféle méretű csomagoló dobozt talál, szinte minden terméktípushoz tudunk ajánlani megfelelőt. Ha Önnek mégis valamilyen speciálisabb csomagolóanyagra lenne szüksége, rendelkezésére állunk egyedi dobozok gyártásában is.

Csomagolótechnikával, csomagolóanyagokkal kapcsolatban tekintse meg kínálatunkat, és rendeljen kedvére papírdobozainkból! Egyedi dobozok gyártását érintő kérdéseivel pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

A biztonságos csomagszállítás alapjai

Mikor, melyik csomagoló doboz típus az ideális választás?

Manapság számos csomagoló doboz áll azon vállalkozók rendelkezésére, akik különböző árucikkeket forgalmaznak, azonban közülük a legtöbb esetben helytelenül használnak fel bizonyos csomagoló doboz típusokat.

Nagy dobozokban nem előnyös kisebb, törékeny árucikkeket tárolni, szállíttatni, mert szinte azonnal eltörnek. A papírládákat – ahogy a nevükből is kikövetkeztethető – masszívabb, nagyméretű berendezésekhez, árucikkekhez ajánlott használni. Természetesen kisebb méretű, nem törékeny árucikkekhez is alkalmazhatja ezeket a csomagoló dobozokat, azonban ebben az esetben ne feledkezzen meg feltölteni a dobozt valamilyen helykitöltő anyaggal annak érdekében, hogy szállítás közben ne ütődjenek egymáshoz a termékek.

Természetesen többféle csomagoló doboz közül választhat, és a méretet is meghatározhatja, így bármilyen árucikkhez talál megfelelő csomagolást.

Szerezze be kínálatunkból az Önnek ideális csomagoló dobozokat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Mikor, melyik csomagoló doboz típus az ideális választás?

Papírdoboz gyártás: Egyedi termékek biztonságos csomagolása

Ha valaki egyedi termékek gyártásával foglalkozik, akkor bizony nagyon sok mindenre kell gondolnia ahhoz, hogy a termékek valóban eladhatók legyenek. Nem elég ugyanis, ha maga a termék hasznos, szép, illetve praktikus, hiszen a gyártónak a feladata a biztonságos szállítást is megoldani.

Egy egyedi méretű, alakú, sérülékeny termék csomagolásához a legjobb megoldás a kifejezetten hozzá való papírdoboz gyártása, amelyben cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik. A papírdoboz gyártás bármilyen méretben lehetséges, ezért a legkisebbtől a legnagyobb termékekig mindennek a csomagolására alkalmasak. Természetesen ügyelnünk kell rá, hogyha a termék sérülékeny, törékeny, akkor megfelelő töltőanyaggal biztosítsuk a stabilitását. Az erős papírdoboz azonban megvédi a produktumot a külső behatásoktól, időjárástól és a szállítás során előforduló sérülésektől. Egyedi termékek gyártásával foglalkozik?

Ne feledkezzen meg a csomagolásukról sem! Forduljon hozzánk bizalommal papírdoboz gyártásával kapcsolatban!

Papírdoboz gyártás: Egyedi termékek biztonságos csomagolása

Csomagoló dobozokkal a tárolás is biztonságosabb!

Minden üzletnek szüksége van raktárkészletre ahhoz, hogy gördülékenyen működhessen. Azonban érdemes egy kis figyelmet fordítani a termékek tárolására, és úgy megoldani azt, hogy ne érje őket kár: ne sérülhessen meg sem a termék, sem pedig a csomagolásuk. Ehhez a legegyszerűbb, ha csomagoló dobozokat veszünk igénybe! Az általunk kínált csomagoló dobozok nem csak a küldeménynek biztosítanak megfelelő védelmet, hanem a raktározás során is. Ha a raktár polcain még egy plusz védelemmel látjuk el az árut a saját csomagolásán kívül, akkor biztosak lehetünk benne, hogy vevőnk valóban azt fogja látni, hogy egy teljesen új, sértetlen, bontatlan terméket adunk el neki. A csomagoló dobozokban való tárolás ugyanakkor átlátható, és könnyebbé teszi egyszerre több termék mozgatását, áthelyezését is. Szeretné, ha termékei a raktározás során is maximális védelemben részesülnének? Rendeljen kedvére csomagoló dobozokat, és tárolja őket abban! Ha további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csomagoló dobozokkal a tárolás is biztonságosabb!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com