Csomagoló dobozok

Tf dobozok

tfdobozok

Papírsapka

papirsapka

Papírládák

papirlada

A biztonságos csomagszállítás alapjai

Mai világunk az internetre épül. Szinte már bármit el tudunk intézni online, akármit meg tudunk venni, amit aztán házhozszállítással is kérhetünk. Ezért a cégek oldaláról nézve már elengedhetetlen a webáruház működtetése. Azonban ha házhozszállítással is szeretnénk foglalkozni, akkor bizony nem elég a honlapot átalakítani, hanem folyamatosan biztosítani kell a megfelelő csomagolóanyagokat.

Ha szeretnénk, hogy a vásárló épségben kapja meg az árut, oda kell figyelni a csomagolóanyagok minőségére és a csomagolástechnikára. Erős kartondobozokat használjunk, és ne spóroljunk a tömítőanyaggal sem!

Cégünknél sokféle méretű csomagoló dobozt talál, szinte minden terméktípushoz tudunk ajánlani megfelelőt. Ha Önnek mégis valamilyen speciálisabb csomagolóanyagra lenne szüksége, rendelkezésére állunk egyedi dobozok gyártásában is.

Csomagolótechnikával, csomagolóanyagokkal kapcsolatban tekintse meg kínálatunkat, és rendeljen kedvére papírdobozainkból! Egyedi dobozok gyártását érintő kérdéseivel pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

gabor-pack.hu

Mikor, melyik csomagoló doboz típus az ideális választás?

Manapság számos csomagoló doboz áll azon vállalkozók rendelkezésére, akik különböző árucikkeket forgalmaznak, azonban közülük a legtöbb esetben helytelenül használnak fel bizonyos csomagoló doboz típusokat. Nagy dobozokban nem előnyös kisebb, törékeny árucikkeket tárolni, szállíttatni, mert szinte azonnal eltörnek.

A papírládákat – ahogy a nevükből is kikövetkeztethető – masszívabb, nagyméretű berendezésekhez, árucikkekhez ajánlott használni. Természetesen kisebb méretű, nem törékeny árucikkekhez is alkalmazhatja ezeket a csomagoló dobozokat, azonban ebben az esetben ne feledkezzen meg feltölteni a dobozt valamilyen helykitöltő anyaggal annak érdekében, hogy szállítás közben ne ütődjenek egymáshoz a termékek. Természetesen többféle csomagoló doboz közül választhat, és a méretet is meghatározhatja, így bármilyen árucikkhez talál megfelelő csomagolást.

Szerezze be kínálatunkból az Önnek ideális csomagoló dobozokat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Mikor, melyik csomagoló doboz típus az ideális választás?

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com