Csomagoló dobozok

Tf dobozok

tfdobozok

Papírsapka

papirsapka

Papírládák

papirlada

A biztonságos csomagszállítás alapjai

csomagolóanyagok

Mai világunk az internetre épül. Szinte már bármit el tudunk intézni online, akármit meg tudunk venni, amit aztán házhozszállítással is kérhetünk. Ezért a cégek oldaláról nézve már elengedhetetlen a webáruház működtetése. Azonban ha házhozszállítással is szeretnénk foglalkozni, akkor bizony nem elég a honlapot átalakítani, hanem folyamatosan biztosítani kell a megfelelő csomagolóanyagokat.

Ha szeretnénk, hogy a vásárló épségben kapja meg az árut, oda kell figyelni a csomagolóanyagok minőségére és a csomagolástechnikára. Erős kartondobozokat használjunk, és ne spóroljunk a tömítőanyaggal sem!

Cégünknél sokféle méretű csomagoló dobozt talál, szinte minden terméktípushoz tudunk ajánlani megfelelőt. Ha Önnek mégis valamilyen speciálisabb csomagolóanyagra lenne szüksége, rendelkezésére állunk egyedi dobozok gyártásában is.

Csomagolótechnikával, csomagolóanyagokkal kapcsolatban tekintse meg kínálatunkat, és rendeljen kedvére papírdobozainkból! Egyedi dobozok gyártását érintő kérdéseivel pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com