Roll Up-ok

Reklámozzon Roll Up-okkal!

Roll UpTurisztikai kiállítások, ipari rendezvények, gépjárművekkel foglalkozó kiállítások és még sok egyéb más eseményen különféle vállalkozások létesítenek standokat, hogy reklámozzák magukat és megismertessék szolgáltatásaikat az oda érkező vendégekkel. Ha Ön is jár cégével a hasonló rendezvényekre és saját standdal rendelkezik, akkor érdemes olyan reklámfelületet választania, amivel minél jobban felhívja vállalkozására a figyelmet!

Ilyen rendezvényeken előnyös reklámfelület lehet a Roll Up. A Roll Up-ok általában viszonylag nagyobb méretű vásznak, amiken feltüntethetjük az adott cég különféle ajánlatait, szolgáltatásait. Akkor sikeres egy Roll Up, ha megfelelően vagy megtervezve, továbbá, ha tökéletesen van kinyomtatva. Rossz nyomtatás esetén az adott képek, szövegek eltorzulnak, rosszul olvashatóak lesznek, és nem érjük el a Roll Up-pal a kívánt hatást.

Ám a Roll Up-ok nem csupán rendezvényeken használhatóak, számos más helyszínen és esetben kiváló megoldást kínálnak, így például megállják a helyüket programajánló felületként vagy üzletek aktuális akcióinak hirdetésére is remekül alkalmazhatóak.

Forduljon hozzánk elképzeléseivel, cégünk vállalja Roll Up-ok digitális nyomtatását! Velünk biztosra veheti, hogy a végeredmény torzulásmentes és szép lesz!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com