Torta doboz

Torták szakszerű csomagolása

torta dobozok

Cukrászdája van? Ha a válasza igen, akkor jó hírünk van Önnek! Cégünk minőségi torta dobozokat is gyárt, melyekkel e kényes desszertek csomagolása szakszerűen megoldható.

Egy tortánál különösen fontos a csomagolás, hiszen ez biztosítja, hogy épségben a címzetthez érkezzen a sütemény. Gyakori a nagyon díszes, több emeletes torta, amelyek extra odafigyelést igényelnek. A krémmel történő díszítés kiemelten sérülékeny, ezért fontos, hogy a torta doboz megfelelő stabilitást biztosítson. Nem csúszkálhat, nem mozoghat benne a sütemény, ugyanakkor elég tágasnak kell lennie ahhoz is, hogy véletlenül se nyomja meg sehol.

A torta megfelelő csomagolása mindig a készítő felelőssége, ha ebben csalódnak a vásárlók, akkor sajnos nem válnak törzsvendégekké.

Ha minőségi torta dobozokat keres, forduljon hozzánk bizalommal, nálunk mindenre van megoldás! Kérje bátran ajánlatunkat megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, ha vállalkozásával a csomagolás terén is szakszerűséget szeretne képviselni!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com