Boros dobozok

Boros dobozokkal vonzó csomagolás készül a bornak!

boros dobozboros doboz a palackozott ital szállítását könnyíti meg. Legyen egyedi a csomagolása, ami a bor készítőjére utal!

boros doboznak nem csak praktikusnak kell lennie, mert csomagolásról van szó. Ez az, amit a vásárló először meglát a polcon, tehát hatással van a vásárlói döntésre.

A marketing célokra tervezett dobozoknál a pontos méret és a strapabírás önmagában még kevés. Ezek a boros dobozok nem egyedül a szállításra készültek, a figyelemfelkeltés, a reklám, az eladás is a céljuk. 

Rendeljen a saját termékeihez olyan boros dobozokat, amiket a szezonális promóciókhoz, külön kiadásokhoz, illetve a dísz dobozos termékekhez szeretne csomagolásként felhasználni! Tűnjön ki a termékeivel az áruházak, bor kereskedések polcain!

A boros dobozokat a megrendelő  kérése szerint látjuk el grafikával, felirattal és a megjelölt helyeken formázott kivágásokkal. Szép és tartós, egyedi és az aktuális trendeket követő csomagolást készítünk Önnek is!

boros doboz megrendelésről kérje részletes tájékoztatónkat a közzétett elérhetőségeinken!

Boros dobozok: biztonság és design

boros dobozokEgy bor megítélésénél nagyon sokat számít annak a csomagolása. Egy minőségi borhoz hozzáillő csomagolásra is szükség van, ami összhangban van a termék színvonalával! Sokan ráadásul a csomagolás alapján választanak italt, így a hezitálók számára is vásárlásra ösztönző lehet egy igényesen kivitelezett, stílusos csomagolás!

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen minőségi boros dobozokat az italok csomagolásához és szállításához! Strapabíró karton dobozokat gyártunk, amit a kívánt méretben és a szükséges logóval, névvel ellátva készítünk el. A megfelelő számú boros dobozzal épségben szállíthatja termékeit vásárlóinak, amiket így könnyebb vinni, nem szakad ki az aljuk, nem repednek el, nem csúsznak ki a kezekből. A karton dobozok mellett díszcsomagolás jellegű boros dobozokat is készítünk, amiket az aktuális promócióhoz, szezonhoz igazított designnal rendelhet meg tőlünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és rendeljen minőségi boros dobozainkból!

 

Boros kartonokkal és díszdobozokkal termékei védelméért

Boros kartonokkal és díszdobozokkal termékei védelméértA borászok számára mindig kiemelten fontos a bor ideális tárolása, hiszen a nem megfelelő körülmények minőségromláshoz vezethetnek. Azonban hiába biztosítunk a pincében és a szállításkor jó körülményeket, ha a palackok nincsenek biztonságban, és fennáll a törés veszélye. A megfelelő boros kartonokkal elkerülhető, hogy a palackok egymáshoz vagy máshoz koccanjanak, és összetörjenek, így a pincészetből egészen a végső eladási helyig épségben megérkeznek a termékek.

Boros kartonjaink akár speciális méretben és designnal is kérhetőek, így már bontás előtt is láthatja az üzlettulajdonos, hogy milyen terméket tart a kezében. A boros kartonok tekintetében legfontosabb a stabilitás, és, hogy akár nagy súlyt is elbírjanak.

Természetesen cégünk díszdobozok gyártásával is foglalkozik, így amennyiben ezt is szeretne biztosítani vevőinek, számíthat ránk!

Bátran forduljon hozzánk, ha kérdése lenne boros kartonokkal és díszdobozokkal kapcsolatban, kollégáink mindenben szívesen segítenek!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com