Öntapadós vinylek

Az öntapadós vinylekről bővebben

öntapadós vinylAz öntapadós vinyleknek számos területen hasznát vehetjük, hiszen egyedien kivitelezhető, látványos és kedvező árú megoldást kínálnak. Elsősorban hirdetőfelületekként vagy dekorációs elemekként alkalmazzuk őket, de használatuknak csak a fantázia szabhat határt, akár egy egyszerű asztallap is társasjátékká varázsolható általuk.

Cégünk tekercses vinyl anyagból nyomtat nagy mennyiségű vagy éppen egyedi, limitált szériás termékeket megrendelői számára. Ön elmondja, mire van szüksége, mi pedig legyártjuk!

Az öntapadós vinyleket a kívánt méretben, formában és az elképzelt grafikával rendelheti meg, ezután pedig már csak annyi a dolga, hogy felragasztja őket. A címkék könnyen felhelyezhetőek, és tartós megoldást kínálnak bármely felület esetében, így nem csupán kisebb háztartási matricaként használhatóak, hanem akár egész ajtót lefedő dekorációként is!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért, és rendeljen öntapadós vinyleket! Ossza meg velünk elképzeléseit, és mi megvalósítjuk!

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
+3657500320
Email:
gaborpackinfo@gmail.com